(cos gol) - 0,00 Lei

Nu sunt produse in cos.

Cum platesc

Euranis va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata :

1. Plata ramburs

Inainte de finalizarea comenzii puteti alege optiunea de plata in numerar la livrarea comenzii si veti plati produsele curierului care va efectua livrarea.

2. Plata prin transfer bancar

Daca alegeti aceasta optiune veti primi un e-mail cu factura proforma. Dupa verificarea atenta a facturii proforme si acceptarea ei , veti putea efectua plata in contul deschis la Banca Transilvania Tg. Mures : RO48 BTRL RONC RT03 3034 8201 , cont care va fi mentionat si in factura proforma.

Termenul de livrare al produselor decurge din momentul intrarii banilor in contul Euranis.

3. Plata online cu card bancar

 Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

 Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

                                                                                      VISA Electron   VISA   MasterCard   Maestro

4. Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

 a. prin card de credit emis de Alpha Bank - 7 rate fara dobanda

 “Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

 Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

  • Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;
  • Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%
  • Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;
  • Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;
  • Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.                                                               

b. prin card de credit emis de BRD

Prin Cardul de Credit BRD ai plati in rate cu dobanda zero oriunde in lume, pentru cumparaturi de peste 200 de lei.

Prin Cardul de Credit BRD ai plati in rate cu dobanda zero oriunde in lume

Alege produsul dorit de pe www.euranis.ro si achita cu cardul de credit BRD. Poti opta pentru rate fara dobanda direct la POS, atunci cand faci plata, sau ulterior prin MyBRD Contact la 021.302.61.61 sau *BANCA (*22622).