(cos gol) - 0,00 Lei

Nu sunt produse in cos.

Despre noi

SC Euranis SRL avand sediul social in Targu Mures,str. Budiului, nr. 70, jud. Mures, este detinatoarea de drept a magazinului on-line euranis.ro.

Valorile euranis.ro

CONSECVENTA
Am dorit sa fie prima valoare in aceasta enumerare. Este cea care ne descrie. Am invatat ca este un ingredient al succesului. Ne urmarim scopurile cu consecventa. In acest fel dorim sa devenim una dintre cele mai importante companii in domeniu.

ABORDARE PERSONALIZATA
Respectam individualitatea. Ne respectam clientii. Fiecare client reprezinta pentru noi o individualitate, cu nevoi si caracteristici specifice. Ne tratam clientii ca pe individualitati. Ne tratam clientii cu respect. Pe fiecare in parte.

AMBITIE
Ne dorim succesul. Dar suntem constienti ca-l putem avea doar prin indrazneala si optimism.
Ne mobilizam toata energia pentru a ne implini si avem puterea de a obtine ceea ce ne dorim. 

PERSEVERENTA
Suntem hotarati si implicati in ceea ce facem. Muncim cu daruire si responsabilitate stiind ca doar astfel ne atingem scopul.

SERIOZITATE
Tratam lucrurile cu daruire, sinceritate, implicare, constiinciozitate. Facem ceea ce promitem, suntem constanti in a nu ne dezamagi partenerii.

CORECTITUDINE
Integritatea, etica, moralitatea si increderea ne caracterizeaza. Pentru ca ne respectam intotdeauna cuvantul.

 


Continutul prezentului document referitor la S.C. Euranis S.R.L. nu constituie garantii cu privire la acuratetea informatiilor, acestea fiind limitate, ilustrative si insuficiente pentru a reprezenta bazele unui contract.
Continutul materialului este intocmit fara responsabilitati legale si poate fi schimbat fara o notificare prealabila.