(cos gol) - 0,00 Lei

Nu sunt produse in cos.

LIVRAREA PRODUSELOR:
Toate comenzile adresate Euranis beneficiaza de transport pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de modalitatea de plata aleasa, fara a se impune o limita minima pentru valoarea comenzii. Livrarea produselor se realizeaza in tara cu firma de curierat rapid Sameday si DPD, iar in Bucuresti si zonele limitrofe se poate realiza atat de catre personalul propriu cat si de catre firma de curierat rapid. Toate produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt insotite de factura si certificat de garantie, fiind asigurate pe tot parcursul transportului pana la destinatie. Pentru o protectie mai buna a produselor, Euranis va expedia in unele cazuri produsele cu un ambalaj suplimentar.
Pretul produselor nu include servicii de instalare decat daca este specificat explicit.

Important
In cazul produselor care depasesc greutatea de 25 kg si nu pot fi manevrate de o singura persoana, nu intra in responsabilitatea curierului transportul pana la usa clientului.


TAXE DE TRANSPORT
Factura emisa va contine taxa de transport mentionata separat fata de valoarea totala a produselor.
Costul de transport este diferit in functie de modalitatea in care se realizeaza si de adresa de livrare, dupa cum urmeaza:

Bucuresti si zonele limitrofe:   - transport GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste suma de 600 lei TVA inclus

                                                     - 20 RON pentru comenzile a caror valoare NU depaseste suma de 600 ron TVA inclus;

In tara transportul se realizeaza prin firma de curierat rapid Sameday sau DPD. Costul de transport difera in functie de greutatea produselor si se calculeaza dupa urmatorul algoritm de calcul:

 
                                                [(Greutate produse x 1 lei/kg) + 20 lei] x TVA
 
In cazul in care adresa de livrare este situata in afara zonei de acoperire Sameday sau DPD,  se va plati suplimentar 1 leu/km (TVA inclus).

TERMEN DE LIVRARE
Termenul de livrare  poate  varia in functie de produsul comandat, de disponibilitatea sa, de modalitatea de plata si de modalitatea de transport aleasa.
In cazul in care produsul comandat este temporar indisponibil, operatorul va va informa despre acest lucru in momentul confirmarii telefonice a comenzii. In aceasta situatie operatorul va comunica noul termen de livrare. Aveti optiunea de a alege intre a accepta noul termen sau a anula comanda pentru produsul respectiv.
Pentru livrarea prin curier propriu, termenul  de  livrare obisnuit se incadreaza intre 1 (una) si 3 (trei) zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii. 
Pentru livrarea prin curier rapid, de obicei a doua zi lucratoare veti primi pachetul la adresa specificata. In cazul in care nu sunteti gasit la adresa specificata, veti fi sunat de catre firma de curierat pentru a stabili termenul de livrare.
In cazul platii prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul debitarii contului societatii, iar plata se realizeaza pe baza unei facturi proforme emise de catre firma noastra.
In cazul in care nu veti fi gasit la data si ora stabilite de agent pentru livrare, Euranis va pastra bunurile comandate timp de 5 (cinci) zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi gasit, comanda va fi anulata.
Daca doriti ca produsele comandate sa fie livrate intr-o anumita zi si intr-un anumit interval orar, notati aceste informatii in rubrica Adauga un comentariu despre comanda de pe pagina de comanda. Comenzile vor fi livrate la data si ora stabilite in momentul confirmarii telefonice a comenzii.
In cazul in care constatati ca pachetul dumneavoastra a sosit avariat sau desigilat va rugam sa-l refuzati (mentionand motivul refuzului pe borderoul de livrare) si sa ne contactati in cel mai scurt timp pentru remedierea problemei.