(cos gol) - 0,00 Lei

Nu sunt produse in cos.

TERMENI SI CONDITII

INFORMATII DESPRE SITE

Site-ul web www.euranis.ro este proprietatea S.C. Euranis SRL., cu sediul social in Targu Mures, str. Budiului nr. 70, jud. Mures, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J26/2005/1993, cod unic de inregistrare 4960430, denumita in continuare Euranis

Adresa de corespondenta: S.C. Euranis S.R.L., Targu Mures, str. Budiului nr. 70, cladirea Comodex, parter, jud. Mures
 
TERMENI SI CONDITII
Acest document stabileste termenii si conditiile privind utilizarea magazinului on-line www.euranis.ro, denumite in continuare generic „Termeni”.
Utilizarea site-ului euranis, logarea si accesul la serviciile oferite reprezinta acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. In situatia in care nu sunteţi de acord cu aceste conditii va rugam sa nu utilizati site-ul nostru de internet.
Euranis isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii in orice moment fara o notificare prealabila. Va rugam sa urmariti in mod periodic eventualele modificari.
Euranis nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.
 
DREPTURILE EURANIS PRIVIND PROPRIETATEA INTELECTUALA
Toate materialele afisate sau furnizate pe Site-ul Euranis sunt protejate de drepturile de autor. Este interzisa utilizarea unuia sau mai multor elemente prezente pe site-ul Euranis, vanzarea acestora, transferul, modificarea, copierea, transmiterea, distribuirea, afisarea, reproducerea, publicarea sau utilizarea acestora în orice scop public sau comercial, fara acordul scris acordat in prealabil si in mod expres de catre Euranis.
Continutul acestui site, textele, grafica, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si incalcarea acesteia atrage sanctiunile penale, civile sau de orice alta natura prevazute de legislatia in vigoare.
Euranis este singurul care poate modifica, suspenda sau intrerupe functionarea site-ului Euranis in orice moment, inclusiv disponibilitatea oricarei functii, baze de date sau continut. Euranis poate de asemenea stabili anumite limite asupra functiilor sau serviciilor sau va poate restrictiona accesul la site-ul euranis.ro sau parti ale acestuia, fara notificare prealabila si fara a atrage raspunderea sa.
Prin acesti Termeni si Conditii nu vi se acorda nici o licența de utilizare a oricareia dintre marcile  sau a oricarui element protejat de dreptul de autor aflat pe site-ul euranis.ro.
 
INREGISTRAREA PE SITE-UL www.euranis.ro
Accesul dvs. la unele servicii de pe site-ul www.euranis.ro sau la unele facilitati din cadrul acestuia, necesita inregistrarea dvs. cu un nume de utilizator si o parola.
Trebuie sa va asigurati ca informatiile furnizate in momentul inregistrarii sau in orice alt moment sunt corecte si complete.
Euranis nu poate garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe riscul utilizatorului.
 
UTILIZAREA SITE-ULUI www.euranis.ro
 Este interzisa utilizarea Site-ului euranis.ro pentru oricare dintre urmatoarele scopuri:
- Diseminarea de materiale ilegale, hartuitoare, jignitoare, abuzive, amenintatoare, distructive, vulgare, obscene sau care incalca in alt mod drepturile membrilor
- Transmiterea de materiale care incurajeaza adoptarea unei conduite ce constituie infractiune, care are drept rezultat raspunderea civila sau care incalca in orice alt mod legislatia, regulamentele sau codul de practica aplicabil
- Obtinerea accesului neautorizat la alte sisteme informatice
- Interventia in utilizarea sau beneficierea de catre oricare alta persoana a dreptului de acces la Site-ul euranis.ro pentru utilizarea in scopuri  de concurenta neloiala
- Incalcarea oricaror legi privind utilizarea retelelor publice de telecomunicatii
- Interventia la sau intreruperea retelelor sau site-urilor de internet conectate la Site-ul euranis.ro
- Efectuarea, transmiterea sau stocarea de copii electronice ale materialelor protejate de drepturile de autor, fara acordul proprietarului acestora.
 
Euranis isi rezerva dreptul de a refuza postarea de catre terti de materiale pe Site-ul euranis.ro sau de a sterge materialele postate deja pe site-ul euranis.ro fara acordul sau. 
 
PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Informatiile personale puse la dispozitie prin intermediul site-ului euranis.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii de pe acesta sunt protejate in conditiile legii 677/2001.

Prin completarea formularelor de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date euranis si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni de marketing desfasurate de catre euranis si de partenerii sai.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor de pe site-ul euranis.ro. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile euranis.ro, conditionate de logare.
In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane sau a nerespectarii de catre utilizator a modului legal de utilizare a site-ului euranis.ro, nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.
 
Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces la datele sale cu caracter personal introduse in formularele de inregistrare pe site-ul euranis.ro, de dreptul de interventie asupra acestor date, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a solicita stergerea datelor sale cu caracter personal si dreptul de a se adresa justitiei in ceea ce priveste datele sale cu caracter personal. In cazul de cerere de stergere a datelor sale cu caracter personal, utilizatorul in cauza va fi dezactivat de pe site-ul euranis.ro si datele sale vor fi sterse.

Euranis se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare. 
Euranis nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau orice alta forma de infractiune informationala si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor de pe site-ul euranis.ro.

Euranis 
nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului euranis.ro sau pe unul dintre site-urile care pot fi accesate prin intermediul site-ului euranis.ro.

LINK-URI
In timp ce euranis depune toate eforturile necesare pentru a va pune la dispoziția utilizatorilor site-ului euranis.ro de legaturi catre site-uri cunoscute, de calitate, totusi, acestea nu se afla sub controlul zilnic al euranis. Atunci cand accesati site-ul euranis.ro prin intermediul site-urilor respective sau prin intermediul oricarui site care nu este deținut în totalitate de euranis, parasiti zona controlata de euranis.
Din acest motiv, euranis nu-si poate asuma raspunderea pentru nici o problema aparuta in legatura cu utilizarea datelor utilizatorilor respectivelor site-uri, conținutul site-ului sau serviciile oferite de site-urile in cauza. Va rugam sa consultati declaratia de confidentialitate a fiecarui site in parte pentru a verifica modul in care sunt utilizate datele personale ale utilizatorilor.
Euranis nu va fi raspunzator sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. 
 
LIMITAREA RĂSPUNDERII EURANIS
Site-ul de internet euranis.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate „CA ATARE” si "ATAT CAT SUNT DISPONIBILE", fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea Termenilor.
Euranis nu isi asuma raspunderea pentru virusi sau orice alta functie de dezactivare care afecteaza accesul sau utilizarea de catre terti a site-ului euranis.ro. 
Euranis nu isi asuma raspunderea pentru incompatibilitatea dintre site-ul euranis si alte site-uri de internet, servicii, software si hardware. 
Euranis nu isi asuma raspunderea pentru intarzierile sau imposibilitatea de a initia, efectua sau finaliza orice transfer sau tranzactie în legatura cu site-ul euranis
Euranis nu isi asuma raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului euranis, in tot sau in parte.
Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul euranis sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului euranis.ro. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de pe site-ul euranis.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului euranis.ro nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in prezentii Termeni.
 
COMUNICARI
Este posibil sa primiti in mod periodic, cu titlu informativ, pe adresa de email inregistrata de dvs. pe site-ul euranis.ro informatii privind modificarile sau completarile aduse pe site-ul euranis.ro despre oricare produse sau servicii furnizate de noi. 
Euranis utilizeaza pe site-ul propriu o functie a Browser-ului Internet Web Browser denumită „Cookie”. Cookie reprezintă un fisier de text de dimensiuni foarte mici, plasat de Browser-ul dumneavoastra Web pe hard disc si care ne permite sa va asiguram o vizita personalizata pe site-ul euranis.ro. „Cookie” poate fi considerata drept o carte de identitate care indica unui site de internet momentul in care se revine pe acesta. 
Fiecare utilizator poate seta Browser-ul sa accepte sau sa respingă toate (sau anumite) „Cookies”, sa-l anunte ori de cate ori o „Cookie” este prezentata calculatorului sau. Poate fi stearsa orice „Cookie” stocata pe un calculator.
Euranis nu utilizeza „Cookie” în scopul de a sustrage informatii personale din calculatorul utilzatorilor pe care acestia nu le furnizeaza cu buna stiinta si în mod intentionat.
 
ANULAREA DREPTULUI DE UTILIZARE
Euranis isi rezerva dreptul, la propria latitudine, de a intrerupe furnizarea site-ului euranis.ro, sau a oricarei parti din acestea, in orice moment, cu sau fara notificare prealabila.
Cauzele unei asemenea anulari pot fi, in mod nelimitativ, urmatoarele:
  • Incalcarea termenilor si conditiilor indicate in prezentul;
  • Cereri ale autoritatilor publice;
  • Probleme tehnice sau de securitate;
  • Perioade lungi de inactivitate.
Si se pot referi atat la anularea dreptului de utilizare a tuturor utilizatorilor, cat si fata de un anumit sau anumiti utilizatori.
S.C. Euranis S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba continutul si conditiile de folosire a site-ului euranis.ro. Noile conditii devin aplicabile din momentul in care au fost înscrise pe acest site si nu au caracter retroactiv.